Jo një, por tre albume të rinj

Lajmi u bë i ditur nga lideri i bandës kaliforniane rock, Billi Joe Armstrong në faqen e tij në Twitter. Ai madje ka zbuluar edhe titullin e publikimeve të reja ¡Uno! ¡Dos! ¡Trè!: i pari do të dalë më 25 shtator, i dyti më 13 nëntor dhe i treti më 15 janar 2013. Puna e re do të prodhohet nga Rob Cavallo dhe do të jetë shumë i ndryshëm në koncept nga të mëprashmit "American Idiot" dhe "21st Century Breakdown". Soundi do të jetë tërësisht ndryshe.

Advertisement