Ejjjj Nelly is BACK!

Ky është singëlli që do t’i paraprijë albumit 'The Spirit Indestructible', i parashikuar të dalë në treg më 19 Qershor. Shumë pak dihet për singëllin e prodhuar nga Rodney 'Darkchild' Jerkins përveçse do të dalë në iTunes më 17 Prill dhe se tashmë artistja e ka xhiruar një video për të.

Advertisement