U bë kohë që mediat flasin pë një romancë mes tyre, por tani kemi dhe një tjetër provë…

Duket sikur marrëdhënia e Dakota Johnson dhe Chris Martin, dita ditës po bëhet më e fortë.

Aktorja 28-vjeçare dhe këngëtari 40-vjeçar u panë në një darkë të premten, në Malibu të Kalifornisë.

Advertisement

Dakota dhe Chris u vunë re teksa arritën me makinën e këngëtarit dhe të dy ishin në humor të mirë ndërsa prisnin tryezën e tyre.

Këtë e vërtetojnë dhe fotot më poshtë: