Luana ka vendosur në siklet Delinda Zhupën, aktoren e spektaklit të humorit Portokalli e cila ishte përballë aktorit Genti Hazizi në “Shiko Kush Luan”.

Advertisement

Pyetja e moderatores ishte ajo se kush personazh është më i vlerësuar se sa duhet. E çuditshme ishte se të dy pjesëmarrësit, si Delinda si dhe Genti, edhe pse miq me të, u shprehen se ky personazh është Olta Gixhari.

Jemi kuriozë të dimë, çfarë ka për të thënë aktorja në lidhje me këtë?