Përgjatë viteve ai ka transformuar të gjithë pamjen e tij me operacione plastike të vlefshme plot £400.000, por djalit kukull i ka ndodhur një ngjarje ku as operacionet plastike nuk e kanw ndihmuar dot…

Dhe ndërkohë që versioni njerëzor i kukullës Ken ka qenë gjithmon i hapur kundrejt punës së tij, ai është përballur me telashe teksa arriti në Dubai. Siç shprehu në mënyrë ekskluzive për MailOnline, ai u mbajt në aeroport për shkak të mospërputhjes mes imazhit real dhe fotografisë së pashaportës.

Advertisement

Help! While the Human Ken Doll Rodrigo Alves is always candid about his work, he allegedly faced trouble when arriving in Dubai as he exclusively revealed to MailOnline he was detained at the airport due to his passport picture
Fytyra e 34 vjeçarit Rodrigo Alves ka ndryshuar kaq drastikisht nga fotografia në pashaport sa shërbimet elektronike të identifikimit të fytyrës nuk e njohën, duke çuar në një vonesë në proçedurat aeroportuale. Ai shpehet se pavarësisht vonesës nuk pati as një problem tjetër, madje thekson se u trajtuar shumë mirë.

Një ditë para incidentit në aeroport, Rodrigo ka zbulua planet per ndryshimin e gjinisë. Ai shpreh se për momëntin ndihet i lumtur mashkull, por plakjen do ta kaloj si një femër.
Ndërkohë që xhepi po i vritet, Rodrigo ka treguar se dëshiron të vazhdojë me operacionet plastike më shumë për faktin se i është kthyer në një nevojshmëri.