Ja çanta më e shtrenjtë e Louis Vuitton

    Nëse je në kërkim të një dhurate ekstravagante festash, për të dhënë apo për të marrë, Louis Vuitton mund të të ofrojë pikërisht atë që ke nevojë ose që nuk e kishte menduar ndonjëherë se kishte nevojë.

    Brandi luksoz sapo ka lançuar çantën më të shtrenjtë që ka prodhuar ndonjëherë – çanta me lëkurë krokodili, me kyçin klasik dhe emrin e markës të gdhendur në të, me një çmim që nis nga 55 500 dollarë… për ato që janë sjellë shumë mirë këtë vit.