Njëri ndër reperët më të pëlqyer në vend, Ledri Vula, është edhe më i dashuri për familjarët e tij, përfshirë këtu prindërit dhe gjyshërit.

Advertisement

Ledri e ka pranuar se në ambientin familjar asnjëherë nuk i ka munguar dashuria por e ka pasur atë me bollëk, shkruan “Indeksonline”.

Përmes një foto në të cilën shihet gjyshi tij 83 vjeçar, ndonëse në moshë, ai duket shumë sportiv dhe energjik.