Suksesi i këngës Redrum ka sjellë edhe remix-in e saj. Dhe lajmi nuk jepet as më pak e as më shumë, por në faqen e njohur ndërkombëtare Billboard. Për herë të parë, What So Not e ka interpretuar këtë remisk me Istrefin gjatë Coachella 2017.

Billboard Dance e ka publikuar ekskluzivisht që dje hitin që sot do të jetë i arritshëm për këdo.

Advertisement

 

https://www.instagram.com/p/BXV4rPJDuom/?taken-by=strefie