Çdo gjë mund të ndodhë live…

Mbrëmjen e djeshme, anëtarja e jurisë së “The Voice Kids”, Tarifa u mrekullua nga performanca e Denisit dhe nga pamjet duket se, teksa u ngrit për ta përqafuar, është penguar dhe rrëzuar në skenë.

Advertisement

E lidhur me këtë lajm të përhapur nëpër portale, reagon këngëtarja: