Elvana Gjata ft. Kaos – Disco, Disco

Shumë urime për tyyyyyy,
Shumë urime për tyyyyyy,
Shumë urime për Elvanëëëëëëënnnnn,
Shumë urime pëëëërrrr tyyyyyyyyy….
Dhe sikur t’a kishim ne ditëlindjen, dhe jo ajo, super ylli i Popit n’a ka dhuruar publikimin edhe në YouTube (në kanalin e saj zyrtar) të singëllit më të fundit DISCO, DISCO. Pas nostalgjisë që n’a ngjalli me 1990, Elvana ka zgjedhur që këtë herë të n’a zhvendosë në atmosferën disco të viteve 80. Së bashku me KAOS artistja n’a argëton dhe kënaq kaq shumë më këtë këngë. Nuk dimë se cili element është më i bukuri: një Silvana Brace ikonë e viteve të shkuara në programet muzikore që hap klipin, ritmi që të bën të kërcesh sapo fillon kënga, kostumografia e Elvanës dhe djemve të KAOS, vokali apo interpretimi super-duper sikur të ishin yje të vërtetë të viteve 80?

Vendosni ju duke shijuar më poshtë DISCO, DISCO. KUJDES! Mund të digjni dyshemenë duke kërcyer! Uuuuuuuuuuu Disco, Discoooooo… Let’s Go!

[youtube=http://youtu.be/bhIQG-R-pFI&showinfo=0&rel=0]