E pyet për Ledrin, Sara “përplaset” me Ronaldo Sharkën!

“Unë dhe Ledri do të bëjmë një reagim publik për situatën tonë kur të jemi gati. Do të themi çfarë të duam ne që ju të dini.”

Kështu është shprehur Sara Hoxha e intervistuar nga Ronaldo Sharka së fundmi.

Advertisement

Gazetari iu drejtua duke e pyetur se kur do të flasin publikisht për situatën aq shumë të komentuar me Ledrin, mirëpo Sara e preu shkurt duke mos thënë asgjë konkrete.