Zakonisht ndodh që të gjithë e dinë ose dikush mund t’ua ketë thënë kuptimin e emrit, por Oriola Marashi është ndryshe.

Modelja shqiptare paska pritur deri tani për ta zbuluar ose ndoshta donte të na e tregonte dhe ne. Bukuroshja 22-vjeçare, pasi sheh se çfarë kuptimi ka emri Oriola, e ndan atë me ndjekësit. “Oriola” është një emër me origjinë latine dhe kuptimi i saj është “flori’” Për ata që e njohin personalisht, me siguri kjo dihej.

Advertisement

Pra me pak fjalë, Oriola është e artë!