Dua Lipa lë pas Adele dhe Ed Sheeran

Para disa kohësh u bë e ditur se këngëtarja nga Kosova, Dua Lipa ka aplikuar për të kënduar kolonën zanore të filmit të James Bond.

Dua është renditur e para për të regjistruar këtë kolonë, duke lënë prapa këngëtarët si Adele dhe Ed Sheran.

Advertisement

Kujtojmë që kolonën zanore të fundit e kishte kënfuar Sam Smith, i cili fitoi dhe çmim në Oscar dhe në Golden Globe.