“DMB”, një dedikim dashurie për Rihanna

ASAP Rocky i dha Rihannës një letër dashurie në formën e një kënge të re dhe një videoklipi – por ndoshta ka më shumë se kaq.

Ndërsa Rocky i referohet Rihannës si “ëngjëlli”, “perëndesha” dhe “shoqja e shpirtit” të tij në tekstin e këngës “DMB”, la të nënkuptohet se ajo është edhe “nusja” në atë listë. Videoja është një rrëfim për jetën e tyre së bashku, ku RiRi shfaqet vazhdimisht në krah të reperit, në kohë të mira dhe të këqija. Për më tepër ja tek e keni.

Advertisement