Dikush nuk ishte i lumtur për martesën e Sarës dhe Ledionit

Ledioni dhe Sara kurorëzuan dashurinë e tyre me martesë, në një ceremoni të zhvilluar në Como të Italisë para një muaji.

 

View this post on Instagram

 

family

A post shared by Sara Hoxha (@sarahoxhaaa) on

Të gjithë ishin kuriozë për çdo detaj të dasmës, sa u kthye në një nga më të përfolurat. Edhe pse shumë fotografi të reja vazhdojnë të publikohen, janë momentet para dasmës që e bëjnë atë edhe më të veçantë. Rasti tipik është gjatë kohës kur të gjithë përgatiteshin, Lori Hoxha regjistron nipin e saj, London duke e pyetur nëse ishte i lumtur që mami dhe babi do të martoheshin.

Vogëlushi me pafajsinë e tij dhe pa kuptuar shumë ç’po ndodhte i përgjigjet thjesht “jo”.

“Pjesa e preferuar”, shkruan Lori.