“Harry & Meghan: A Royal Romance”, sjell trailer-in dhe detaje të tjera… 

Pas zbulimit të kastit, aktorët të cilët kanë një ngjashmëri të frikshme me Princ William dhe Meghan Markle, si dhe disa foto të shkëputura nga filmi, ditën e sotme është publikuar dhe videoja më e fundit na prezanton më shumë nga filmi i shumëpritur.

Advertisement

Filmi i zhanrit romantik pritet të dalë më 13 maj, ndërkohë ndiqi trailer-in më poshtë: