Nëse s’do ta dinim se ajo ka sjellë në jetë dy vajza në qershor të këtij viti, me siguri nuk do ta besonim po të shihnim fotot e saj të fundit.

Advertisement

Deputetja e Partisë Demokratike i është rikthyer punës dhe është fotografuar për herë të parë pas lindjes në një takim me përfaqësues të ambasadës amerikane. E veshur me një fustan me vija pa mëngë, të gjatë deri nën gjunjë, me një palë të mbivendosur në pjesën e barkut, Tabaku është siguruar të fshehë edhe ato pak defekte që në syrin tonë janë thuajse të padukshme.

Jorida Tabaku është martuar me profesorin e deparatamentit të financës në Fakultetin e Ekonomisë, Saimir Sallaku dhe janë bërë prindër të dy vajzave binjake, Arba dhe Iris, në qershor.