Demi Lovato publikon këngën e re, “Body Say”

Demi Lovato ka surprizuar fansat me publikimin e këngës së saj më të re “Body Say”, në Spotify.
“E kam shkruar dhe regjistruar këtë këngë disa javë më parë dhe doja që ju ta dëgjonit menjëherë… cfarë kuptimi ka të presim”, ka shkruar Lovato.
Këngëtarja ende nuk ka publikuar një klip për këngën e saj më të re, por ka publikuar vetëm një foto.