David Guetta dhe Sia bashkojnë sërish forcat. ​​

A është e mundur të shkojë keq një bashkëpunim mes David Guetta dhe Sia? Asnjëherë! Mjafton të përmendim “Titanium”, “She Wolf” ose “Bang My Head” si shembuj të dukshëm.

Advertisement

Por a është “Flames” këngën e tyre më e mirë deri tani? Hmmm na duhet të mendohemi pak. Sigurisht që është një ritëm i këndshëm dhe vokali i saj i fuqishëm, por sikur nuk po gjejmë magjinë që kishte “Titanium” apo “She Wolf”. Mbase bashkëpunimi i radhës mes DJ-it francez dhe këngëtares australiane do të jetë më i fortë? Le të shpresojmë!

Dëgjoni këngën më poshtë: