Dafina Zeqiri ka ditur gjithmonë se si ta bëjë publikun për vete…

Dhe pse kohët e fundit i ka munguar muzikës, ajo ka qenë aktive me postimet e herë pas hershme në rrjetet sociale. Dafina ka lëvizur shpesh në Amerikë për të zhvilluar karrierën e saj dhe jashtë, por në postimin e fundit ajo ka treguar se ndohet në Tiranë.

Advertisement

Në këtë foto Dafi shfaqet mjaft provokuese duke mbajtuar fustanin me duar që të mos i zbulohet gjoksi. Megjithatë, duhet ta pranojmë që duket shumë e bukur.

Mos është ky ndonje paraljamërim për ndonjë projekt të ri?