Elvis Pupa është një emër mjaft i njohur për ju.

Aktori i humorit u bë mjaft i dashur për publikun me rolet në “Portokalli” e duke vazhduar me vonë me show-t e tij. Pupa shpesh na tregon fragmente edhe nga jeta e tij personale dhe këtë herë na ka zbuluar një detaj, teksa ka darkuar me bashkëshorten e tij. Por, as këtu, ai nuk i lë shakatë dhe krah fotos me partneren, shrkuan: Kur nuk ke nerva me gatu në shpi, bën si romantik dhe e nxjerr gruan për drekë.

Dhe kështu çuna mos gjeni justifikime kot, por merrni shembull nga Visi.