Chiara Ferragni i flet shqip të birit

Një ndër blogeret më të famshme dhe më të paguara në botë është sigurisht, Chiara Ferragni.

Si zakonisht, Chiara Ferragni ndau me ndjekësit disa nga momente nga përditshmëria e saj, teksa ushqen të birin, Leone. 

Duke i thënë “Bravo, Bravo”, befas dëgjohet të thotë “Shumë mirë”…

Hmmm, kush mund t’ia ketë mësuar?