Të paktën shquhet ende për fotografi dhe poza të bukura…

Lori Hoxha është shumë aktive në rrjetet sociale e sidomos në Instagram, ku ndan me ndjekësit çaste nga jeta e saj luksoze.

Advertisement

Nëse keni qenë ndjekës të rregullt të 24-vjeçares, me siguri i keni vënë re mbishkrimet e saj pas çdo fotoje. Por tani kemi një problem…

Në foton e postuar ditën e sotme, Lori na tregon se i ka ikur pak aftësia e saj krijuese dhe nuk di më çfarë të shkruajë.

“Once upon a time I used to have sick captions”, shkruan ajo në pozën e rradhës.

once upon a time I used to have sick captions

A post shared by Lori Hoxha (@lorihoxha) on

 Dikush, ju lutemi, t’i vijë në ndihmë…