Shoqëruesja e mbrëmshme e çiftit Jay Z-Beyonce ishte edhe vajza e tyre Blue Ivy Carter.

Jo të gjithë mund t’i thonë një çifti superstar që të ndalojë duartrokitjet, por vajza e tyre 6-vjeçare nuk e ka problem ti tregojë se kush është bosi.

Advertisement

Ndërsa qëndronte midis Beyonces dhe Jay-Z në Çmimet Grammy, Blue Ivy Carter u kap në kamera duke u thënë prindërve të saj të famshëm që të mos duartrokisin më ndërkohë që Camila Cabello nisi fjalimin e saj.

Blue Ivy padyshim që ka filluar të gëzojë privilegje të mëdha edhe pse 6-vjeç.

Imazhet e bëra virale janë shpërndarë në të gjithë botën.