Çfarë?! Jennifer Lopez do të lërë SHBA për të jetuar në…

Jennifer Lopez është gati të lërë përfundimisht Amerikën për të jetuar në një vend më “të thjeshtë dhe organik”.

Këtë, aktorja 50 vjeçare, e ka zbuluar përmes një intervistë për “Vanity Fair”.

Advertisement

Pavarësisht arritjeve të saj në muzikë, kërcim e industrinë e filamve në një karrierë tre dekadëshe, JLO tha se do të zhvendoset në një qytet të vogël të Italisë, ndoshta dhe në Bali ku mund të ishte në paqe e të shijonte gjërat e vogla.

“Dua të shkoj në një vend ku mund të dal me biçikletë në rrugë , të blej bukë e të kthehem në shtëpi për të ngrënë e pikturuar, ose të ulem në karrige lëkundëse e të kem pamje të bukur me pemë,” është shprehur këngëtarja.

/TopChannel/