Prej pak ditësh Elvana Gjata ndodhet në qytetin e modës, Milano, por duket se gjerat nuk kanë shkuar aq mirë…

……

A post shared by VALDRIN SAHITI (@valdrinsahitiii) on

Advertisement

Hey Milan

A post shared by Elvana Gjata (@elvanagjataaaa) on

E shoqëruar nga miku i saj i ngushtë, Valdrin Sahiti, ajo na ka treguar se po kalon mjaft bukur, sidomos me pamjet mahnitëse nga katedralja e Duomos. E megjithatë, ishte vetë Valdrini që ka bërë të ditur se këngëtares i kanë vjedhur pasaportën dhe për t’u kthyer sërish në Shqipëri ka vetëm këtë dokument identifikimi.

“Kam diçka nga vjedhja e pasaportës @elvanagjataaaa, ngushëllime”, ka shkruar ai plot humor.

Sido që të jetë, shpresojmë që Elvana ta gjejë në kohë…