20.5 C
Tirana
Sunday, May 28, 2023
Kuvendi-i-Shqiperise

Tiranë | Konferenca e Kryetarëve miraton pa opozitën kalendarin e punimeve të Kuvendit

altOpozita kërkon heqjen nga kalendari i ardhshëm i punimeve të Kuvendit, i projektligjeve të mbetura dhe kodeve që kërkojnë shumicë të cilësuar votash, prej 3/5.

Tiranë – ILDKP kërkon gjobitjen e dy anëtarëve të KRRT

Inspektoriati i Lartë i Deklarimit dhe Kontrollit të Pasurisë kërkoi dje gjobitjen e dy anëtarëve të Këshillit të Rregullim-Territorit të Tiranës, Alban Ethimi dhe Arben Biçoku.
alt

Kukës | Studentët kryejnë homazhe

altRreth 700 studentë të filialit të Universitetit të Tiranës në qytetin e Kukësit organizuan homazhe në nderim të 13 viktimave të aksidentit të ndodhur dje në afërsi të Himarës.

alt

Shkodër | Digjet godina e komunës Shalë

altPërfshihet nga flakët duke u djegur plotësisht godina e komunës Shalë në Shkodër.

alt

Tiranë | Kryeministri Berisha: mbështetje për fermerët shqiptarë

"Mandati i ardhshëm do të shënojë mbështetjen më të fuqishme për fermerët shqiptarë", garantoi kryeministri Sali Berisha, gjatë një vizite në një fermë të...