Më në fund publikohet trailer-i i parë!

Pas zbukimit të kastit, aktorët të cilët kanë një ngjashmëri të frikshme me Princ William dhe Meghan Markle, si dhe disa foto të shkëputura nga filmi, ditën e djeshme është publikuar dhe videoja e parë që na prezanton me filmin e shumëpritur.

Advertisement

Tani e dimë se filmi i dedikohet historisë së dashurisë të çiftit, i cili nga çfarë shikojmë do të ketë dhe skena intime (por sigurisht jo aq eksplicite).

Filmi i zhanrit romantik pritet të dalë më 13 maj, ndërkohë ndiqi trailer-in më poshtë: