Blake Lively sërish shtatëzënë (FOTO)

Blake Lively është shtatëzënë me fëmijën e dytë me bashkëshortin e saj Ryan Reynolds.
Aktorja 28-vjecare është parë gjatë xhirimeve të filmit “The Shallows”, ku qartësisht i dukej barku i fryrë.
Në Dhjetor 2014 Lively dhe Reynolds u bënë prindër për herë të parë.
Edhe lidhur me vajzën ata kanë qenë të kujdesshëm që të ruajnë privatësinë e jetës së tyre. Mjafton të kujtojmë që edhe dita e saktë e lindjes së saj u mor vesh vetëm një vit më vonë.