Që prej vitit 2012, çifti i famshëm, Beyonce dhe Jay Z, po tentojnë të kthejnë emrin e vajzës së tyre Blue Ivy në brend.

Duket se gjithçka po shkonte mirë, deri në momentin kur një planifikuese dasmash nisi ti krijonte probleme, e cila pasi i bllokoi kërkesën, e më pas tentoi që ti shiste asaj të drejtat e emrit për 10 milionë dollarë.

Advertisement

Daily Mail shkruan se Victoria Morales, e cila zotëron një kompani të quajtur, Blue Ivy, ka tentuar ti shesë emrin por edhe të krijojë një lidhje biznesi mes tyre.

Dhe duket se në këtë betejë ligjore, Beyonce gjendet që prej vitit 2012, zgjidhja e së cilës ende nuk dihet se si do të jetë.