Ditën e djeshme portalet “zjenin” nga lajmet për një lidhje të mundshme mes Bellas dhe The Weeknd, pasi ata “ishin parë” duke u puthur në festivalin e Coachellas.

Në një postim të E! News në Instagram në lidhje me çështjen, komentoi vetë Bella për të na sqaruar njëherë e mirë si qëndron e vërteta.

Advertisement

Në lajmet që qarkulluan gjithashtu thuhej se pas Bellas, The Weeknd ishte parë me një tjetër vajzë, pikërisht Chantel Jeffries. Mbase ajo ka qenë gjatë gjithë kohës me këngëtarin?