Bella dhe The Weeknd, së bashku në Tokio (Video)

Pak vëmendjen këtu!

Të gjithë ju që interesoheni  shumë për marrëdhënien e Bella Hadid dhe The Weeknd po ju themi se: ata janë tërësisht, 100 përqind bashkë! Ose, të paktën të japin një përshtypje të madhe të dy njerëzve që janë bashkë.

Dyshja ishte filmuar nga fansat në Tokio gjatë fundjavës, dhe kjo është mjaft e qartë se  ishte një udhëtim romantik.

Deri pak më parë kaq dihej rreth tyre, aq sa fansat menduan se romancës mund t’i kishte ardhur fundi (s’është çudi). Nuk zgjati shumë ama dhe pak orë më parë, The Weeknd postoi këtë video ne llogarinë e tij në Instagram, ku shfaqet Bella: Shikoni, shikoni sa të mirë duken së bashku: