Bebe Rexha sapo na ka habitur të gjithëve me një anë tjetër të saj…

Ajo na zbuloi përmes një fotoje në Instastory, se nuk qenka vetëm muzika talenti më i madh, por edhe piktura. Duke parë tablonë mund të kuptojmë mjaft mirë që artistja përqafon rrymën abstrakte të artit.

Advertisement

“Pikturova këtë”, shkruan ajo në foto, ndërsa në publikimin pasues tregon rezultatin post procesit të pikturës, duart e mbuluara nga bojërat dhe ngjyrat. Ku i dihet, nëse frymëzimi i vazhdon gjatë, ndoshta në të ardhmen do të shohim një ekspozitë të saj…