Angela Martini, një miushe seksi në Disney Land (Foto)

Angela Martini është padyshim një nga vajzat më të bukura shqiptare.

Ajo dallohet për bukurinë natyrale dhe format trupore gati gati perfekte. Udhëtimet e saj janë të shumta dhe së fundmi, përmes një postimi në Instagram ajo ka bërë të ditur se gjendet për një vizitë në Disney Land.

Advertisement

Ajo duket shumë e bukur si gjithmonë dhe me veshët e miushit që ka vendosur mbi kokë pvr t’u përshtatur me ambientin. Krah fotos modelja shkruan: “Thjeshtë fëmijë”

Just a kid in #disneyland #paris

A post shared by Angela Martini (@angela_martini) on