Ed Sheeran nuk ndalon së na surprizuari. Pasi na dhuroi dy këngë të reja “Castle On The Hill” dhe “Shape Of You” artisti pubilikoi në Twitter dhe tracklistën zyrtare të albumit të ri. Albumi do të publikohet më 3 mars dhe do të përmbajë 12 këngë mes të cilave “Respect“, “Happier” e “What Do I Know?“.