Zërat si melodi të “Mike” kanë prekur dhe deputetin socialist (Video)

Vetëm dy ditë kanë kaluar pas publikimit të “Mike”, por kaq shpejt kënga ka prekur zemrat e të gjithëve në forma të ndryshme.

“Degjojeni! Degjoni liriken, zërat si melodi! Do bindeni që ka gjera shume herë më të bukura se lehjet e qenve!

Dhe, nese do i ktheheni çdo qeni qe leh, do humbni gjëra të tilla të bukura!”, shkruan deputeti socialist, duke iu referuar Elvana Gjatës, John Shahut dhe Ledri Vulës me bashkëpunimin e tyre më të fundit.

Sigurisht që kjo këngë ka për t’i rezistuar gjatë kohës…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.