Zendaya është imazhi i ri i CoverGirl

Zendaya është imazhi i ri i kozmetikëve CoverGirl.
Aktorja dhe këngëtarja do të jetë imazh i disa produkteve si rimel Plumpify Mascara, NAKED Eyeshadow dhe Oh Sugar Lip Balm.
Reklama e parë e CoverGirl do të transmetohet gjatë Grammy Awards 2016.
Imazhe të mëparshme të kësaj firme kanë qenë Katy Perry, Janelle Monae, Beckie G dhe Sofia Vergara.

Advertisement