Ai vazhdon të mbetet njeriu më i pasur në glob, pavarësisht se ka dhënë 89.9 miliardë dollarë të aksioneve të tij.

Qe nga viti 1994 Gates dhe bashkëshortja e tij, kanë dhënë një total prej 35 miliardë dollarëve për bamirësi, dhe në qershor të këtij viti ata kanë dhuruar, edhe një shumë prej 4.6 miliardë dollarëve, mirëpo kjo u bë e ditur vetëm këtë javë.

Advertisement

Për këtë vit, kjo dhuratë bamirësie është më e madhja e njohur deri tani në botë.