Turistët presin të dëshmojnë mrekulli të papritura kur eksplorojnë botën.

Por turistët që vizituan arkipelagun mikronezian të Palau zbuluan një pamje të pazakontë, të rrallë pasi u zbuluan në një aeroplan të humbur të Luftës së Dytë Botërore. Aeroplani që besohet të jetë Japanese Aichi E13A, hidroavion me rreze të gjatë zbulimi, u gjet në një lumë të cekët në arkipelagun e Palau, e cila ka 500 ishuj piktoreskë, transmeton oranews.

Advertisement

Në imazhet e publikuara në Imgur, avioni shihet që e ka ruajtur formën e tij dhe është i paprishur.