Dikur ato kanë qenë të pandashme nga njëra-tjetra dhe shiheshin kudo bashkë.

Por në një moment diçka ndodhi dhe Dafina Zeqiri me Zanfina Ismailin ndërprenë kontaktet me njëra-tjetrin.

Advertisement

Deri në momentin kur Zanfina humbi të ëmën dhe Dafina e ngushëlloi. Së fundmi Dafina i ka komentuar në një foto dhe Zanfina ia kthen se i mungon. Gjërat mes tyre duket se shkojnë shumë mirë.