LONDON, ENGLAND - NOVEMBER 27: Prince Harry and Meghan Markle attend an official photocall to announce the engagement of Prince Harry and actress Meghan Markle at The Sunken Gardens at Kensington Palace on November 27, 2017 in London, England. Prince Harry and Meghan Markle have been a couple officially since November 2016 and are due to marry in Spring 2018. (Photo by Karwai Tang/WireImage)

Çfarë ngjashmërie!

E kemi thënë edhe më parë se një film për jetën e Meghan Markle dhe Princ Harry-t pritet të transmetohet në televizionin Lifetime, por tashmë kemi zbuluar edhe kastin e aktorëve.

Advertisement

Aktroja e The Suits do të portretizohet nga Parisa Fitz-Henley (Jessica Jones) dhe princi nga Murray Fraser (The LochVictoria).

Na duhet të themi se aktorët kanë një ngjashmëri të frikshme me çiftin mbretëror, sidomos aktorja Fitz-Heney me Markle.

Harry & Meghan: Historia e Dashurisë Mbretërore do të mbulojë marrëdhënien e çiftit, që nga momenti që u prezantuan nga një mik i përbashkët deri tek fejesa në nëntor 2017.

Megjithëse nuk dihet ende data ekzakte se kur do të jetë premiera, filmi pritet që të vijë gjatë pranverës.