Deri ku do shkonit për dashurinë?

Kur një menaxher i një biblioteke përballet rastësisht me një vajzë që aspiron të bëhet shkrimtare, përgjigjja e tij është e qartë: Të arrijë çdo gjë. Duke përdorur internetin dhe rrjetet sociale për të mbledhur detajet më intime ai (Penn Badgley) kërkon me çdo kusht t’i afrohet asaj. Shumë shpejt e gjithë kjo kthehet në një fiksim, nga kurthi i së cilës bëhet e vështirë të dalë.

Advertisement

Në këtë serial, i cili pritet të vijë në vjeshtë në Lifetime luan dhe Elizabeth Lail, Luca Padovan, Zach Cherry dhe Shay Mitchell, si dhe i ftuar special John Stamos.