Pas fotove dhe videos së shtatzënisë, si dhe emrit të vajzës së saj, Kylie Jenner nuk na ka dhënë më tepër detaje lidhur me Stormi-n.

Megjithatë lajmi më i fundit për vogëlushen është se ajo i ngjan mamit të saj dhe është shumë e mirë, aq sa Kylie nuk ia ndan dot sytë.

Advertisement

Gjithashtu, për të kuptuar pak si mund të duket Stormi si Kylie, na vjen në ndihmë gjyshja e saj Caitlyn Jenner me një foto të së bijës kur ishte edhe ajo një bebe e bukur.