Vitet kalojnë, por ajo mbetet njësoj! Këngëtarja poston foto pa make-up

Me shumë vite karriere muzikore mbi supe, ajo vazhdon të duket ende shumë e re, sikur vitet kanë mbetur në vend.

Por për ata që mendonin se grimi e bënë të duket e bukur, Mihrije Braha ka publikuar një foto të vetes “ujë dhe sapun”, duke treguar që ajo duket yll dhe ashtu.

Advertisement

Megjithatë dhe këtë herë nuk kanë munguar komentet negative për operacione plastike.