Video/ Incidenti që ‘ngriu’ ndjekësit e Uanda Narës, i zbulohet gjoksi gjatë transmetimit live…

Një Uanda Nara e relaksuar dhe e shkujdesur u paraqit gjatë një transmetimi live në Instagram me ndjekësit e saj.

Por gjatë transmetimit Uandës i ndodhi një incident i pazakontë, të cilin e zbuloi vetëm kur ndjekësit e saj filluan të komentojnë.

Advertisement

Teksa ishte shtrirë Uandës pa dashje i zbulohet gjoksi që pasi e kuptoi u mbulua menjëherë dhe filloi të qeshte me shoqen e saj që ishte në shtratë me të.

Të parët që vunë re atë që ndodhi ishin ndjekësit e saj nga Argjentina dhe mediat lokale, të cilëve iu deshtën një moment për ta bërë videon virale në mbarë botën.