Një forcë e errët po kërcënon planetin Alfa, metropolin dhe shtëpinë e specieve të mijëra planeteve. Operatorët e veçantë, Valerian dhe Laureline duhet të garojnë për të identifikuar kërcënimin shqetësues dhe të mbrojnë jo vetëm Alfën, por të ardhmen e të gjithë universit.

Titulli origjinal:Valerian and the City of a Thousand Planets
Zgjatja e filmit:137 Minuta
Shteti/Viti:FRA/2017
Lloji:Fantazi, Aventure
Aktorë:Dane DeHaan, Cara Delevingne, Clive Owen
Regjisori:Luc Besson
Advertisement