Vetëm nëntë konkurrente në garë, por gjithë shfaqja është e një niveli tjetër…

Ditën e djeshme në Rumani u zhvillua sezoni i gjashtë i “Bikini Race”, ku rregullat janë: Konkurrentet duhet të vishen vetëm me bikini dhe të bëjnë ski.

Advertisement

Në garë mund të marrë pjesë kushdo, mjafton që të jetë femër dhe e gatshme që të garojë me bikini në petkun e dëborës dhe temperaturat nën zero gradë.

Çfarë përfshinte çmimi fitues? Një udhëtim në Tenerife të Spanjës.