Turjan Hysko do të largohet nga Vizion + për në Klan Plus me të tjera projekte.

Këtë e ka konfirmuar dhe vetë ai përmes një letre të hapur falenderimi për mundësinë e dhënë dhe për karrierën në Vizion Plus.

Advertisement