Tirane – Paraplegjiket kerkojne mbeshtetje ekonomike

Fillimin e javes se shkuar 4 të sëmurë paraplegjikë dhe tetraplegjikë nisin grevën e urisë si finalizim të përpjekjeve të tyre disa vjeçare për të zgjidhur disa kërkesa ekonomike, por që vazhdimisht janë neglizhuar apo refuzuar nga qeveria. kerkesat e tyre si rritja e paketës higjeno-sanitare nga 1200 në 3000 lekë të reja, kompensimi i 80 litrave naftë në muaj, njohja e figuracionit për kujdestarët dhe rritja e pagesave të kujdestarisë kane mbetur pa pergjigje.