Tirane – PS, ne bregdetin shqiptar te mos derdhen me ujerat e zeza

Partia Socialiste ka denoncuar mungesën e impianteve të trajtimit të ujërave të zeza që derdhen në det. Besnik Bare, sekretar për Mjedisin në PS, theksoi se reklama më e mirë për Shqipërinë që mund t’i bënte qeveria Berisha dhe ministri Pango, për të ftuar turistët vendas dhe të huaj në bregdetin e Durrësit, Vlorës, Sarandës apo Shëngjinit, do ishte informimi se në bregdetin Shqiptar nuk derdhen më ujërat e zeza.